Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Be positive!

Elmélkedés az életről...

Elmélkedés az életről...

Az igazán szép nők nem a mellükkel, hanem a tekintetükkel hódítanak

2014. december 11. - marteen vg

Meglepően és szomorúan tapasztalom azt, hogy rengeteg lány ismerősöm semmi mást nem csinál különböző közösségi portálokon, mint megállás nélkül posztolja a képeket a melleiről, fenekéről. Tizenéves lányok pucsítanak úgy, mint Nicki Minaj (sokszor nála is nagyobb fenékkel) és teszik ki a kirakatba azt is, ami nincs. Pedig egy igazán szép nő a tekintetével hódít és nem a testével!

Egy igazán szép, magabiztos és önmagát elfogadó nőnek nem kell merészebbnél-merészebb fotókat posztolnia, nem kell kivágottabbnál-kivágottabb ruhákban járnia és minibbnél-minibb szoknyákban járnia ahhoz, hogy a férfiak felfigyeljenek rá. Szándékosan használtam a „nő” és a „férfi” szót. A lányoknál és pláne a fiúknál, ez még máshogy megy. Azt gondolom, hogy nincs szebb egy magabiztos (nem flegma, nem nagyképű!) nőnél. Egy nő, aki tisztában van a saját adottságaival, pontosan tudja, hogy mi az, ami előnyös rajta, a hibáit tudja kezelni, cicis-popós képek és ribancos viselkedés nélkül is népszerű lesz a férfiak körében.

A lányoknál ez még nem működik. Ők képtelenek a női bájjal hódítani, képtelenek egy titokzatos mozdulattal férfi szíveket elcsavarni. És ez a legnagyobb különbség a lányok és a nők között. A lányok csak a testi adottságaikkal és a ribancos viselkedésükkel tudnak feltűnést okozni (hozzáteszem, tiszteletet és megbecsülést ezzel soha nem érnek el) a nőnek erre nincs szüksége. Mert az igazi nő a tekintetével is tud hódítani.

Modern korban élünk, minden kedves férfi társam nézzen szét a facebook ismerősei között. Lemerném fogadni, hogy a legszebb nőnek nem azt tartjátok, aki bikiniben pózol, lehetőleg kacsaszájjal, vagy éppen vakutól/tablettől kitakart arccal, vagy akinek a képén csak és kizárólag a feneke látszik. Egészen biztosan a ti szemetekben is egy olyan nő lesz a legszebb, akinek nincs kint mindene, de látszik az arca, a szeme, a mosolya.

Lányok, ne foglalkozzatok a fiúkkal, akik csak és kizárólag az extrémen erotikus képeitek miatt akarnak veletek járni (d.gni) ha igazi férfit akartok magatoknak, igazi nőké kell váljatok. Ahhoz pedig elég egy tekintet is…

A bejegyzés trackback címe:

https://positivismus.blog.hu/api/trackback/id/tr226975247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása